Fiberoptika

Oprema za izgradnju fiberoptičke infrastrukture

 

TE CONNECTIVITY (ADC KRONE)

www.adc.com

Svetski lider u oblasti telekomunikacione infrastrukturne opreme počev od telekomunikacionih i data centara (razdelnici i distribucioni ormani za fiberoptičke i bakarne mreže i prateća oprema) preko opreme za spoljnu primenu (ulični kabineti) do lokacije korisnika (FTTH mreže).  

 Pregled proizvoda

 

FIBREFAB

www.fibrefab.com

Proizvođač i isporučilac aktivnih i pasivnih fiberoptičkih komponenti, završnih, prespojnih, preterminiranih i standardnih optičkih kablova, završnih optičkih kutija, optičkih prespojnih panela i drugih instalacionih komponenti za fiberoptičke mreže 

 Pregled proizvoda

 

US CONEC

www.usconec.com

Vodeća svetska kompanija na polju fiberoptičkih konektora i ferula posebno u tehnologiji multifiber, kao i opreme, alata i potrošnog materijala za čišćenje fiber konektora.

 

 

TERRAM (BODDINGTONS Ltd.)

www.terram.com

Vodeći proizvođač specijalizovanih termoplastičnih traka (obeležavajuće, detektabilne) i zaštitnih rešetki i mreža za podzemne instalacije. 

 Pregled proizvoda

 

DEFEM (brend u sastavu WIBE)

www.defem.com

Specijalizovani proizvođač rešetkastih nosača kablova za primene u telelekomunikacionim i energetskim i ostalim instalacijama. Sem visokog kvaliteta sve proizvode odlikuje jednostavnost konstrukcije i montaže.

Pregled proizvoda

 

GABOCOM

 

www.gabo.eu

Vodeći Evropski proizvođač po kvalitetu mikro cevi, spojnica za mikro cevi, kao i pratećih zaptivnih elemenata, sa sedištem u Nidervinklingu, Nemačka, član je Evropskog Odbora Optika do kuće. Za klijente i partnere imaju najznačajnije Evropske telekomunikacione kompanije i mrežne operatore.

Pregled proizvoda