Fiberoptika

Principali Fiberoptika

Oprema za izgradnju fiberoptičke infrastrukture

 

TE CONNECTIVITY (ADC KRONE)

www.adc.com

Svetski lider u oblasti telekomunikacione infrastrukturne opreme počev od telekomunikacionih i data centara (razdelnici i distribucioni ormani za fiberoptičke i bakarne mreže i prateća oprema) preko opreme za spoljnu primenu (ulični kabineti) do lokacije korisnika (FTTH mreže).  

 Pregled proizvoda

 

PRYSMIAN - DRAKA

www.prysmiangroup.com

Proizvođač fiberoptičkih kablova različitih standardnih konstrukcija (za polaganje u cevi ili direktno u tlo, ADSS, za ugradnju u objektima, za FTTH primene itd.).   

 Pregled proizvoda

 

FIBREFAB

www.fibrefab.com

Proizvođač i isporučilac aktivnih i pasivnih fiberoptičkih komponenti, završnih, prespojnih, preterminiranih i standardnih optičkih kablova, završnih optičkih kutija, optičkih prespojnih panela i drugih instalacionih komponenti za fiberoptičke mreže 

 Pregled proizvoda

 

US CONEC

www.usconec.com

Vodeća svetska kompanija na polju fiberoptičkih konektora i ferula posebno u tehnologiji multifiber, kao i opreme, alata i potrošnog materijala za čišćenje fiber konektora.

 

 

TERRAM (BODDINGTONS Ltd.)

www.terram.com

Vodeći proizvođač specijalizovanih termoplastičnih traka (obeležavajuće, detektabilne) i zaštitnih rešetki i mreža za podzemne instalacije. 

 Pregled proizvoda

 

DEFEM (brend u sastavu WIBE)

www.defem.com

Specijalizovani proizvođač rešetkastih nosača kablova za primene u telelekomunikacionim i energetskim i ostalim instalacijama. Sem visokog kvaliteta sve proizvode odlikuje jednostavnost konstrukcije i montaže. 

Pregled proizvoda

 

GM PLAST

 

www.gm-plast.dk

Vodeći danski proizvođač kablovica, mikrokablovica, mikrokablovica u snopu (inovativna konstrukcija FLATLINER) i pratećeg pribora.

Pregled proizvoda

 

Vesti

Obeležena 25-godišnjica firme CRONY

21. novembar 2016.

Dana 18.11.2016, godine uz prisustvo velikog broja zvanica, ...više

UFED User Forum

03. april 2015.

Konferencija o forenzici mobilnih telefona ...

Arhiva ...