Anketni list 

 

Sertifikat ISO-9001

Sertifikat ISO-14001

Sertifikat ISO-18001

Sertifikat ISO-27001

 

 

Alati i pribor

Principali Alati i pribor

Alati i pribor

 

RIPLEY

 

www.ripley-tools.com

Jedan od najpoznatijih proizvođača alata za obradu metalnih i fiberoptičkih kablova. Brendovi u sastavu: Miller (alat za fiberoptiku), Cablematic (alat za CATV i drugi koaksijalni kablovi) i Utility Tools (alat za spajanje i terminiranje energetskih kablova za prenos i distribuciju).

Pregled proizvoda

 

SUMITOMO ELECTRIC

www.sumielectric.com

Proizvođač opreme za fiberoptiku, posebno opreme i pratećeg alata i pribora za spajanje optičkih vlakana (fuzioni splajseri: T39, T25). NOVO: Splajser QUANTUM, Q101.

Pregled proizvoda

 

UNISON TOOLS

www.unisontools.com

UNISON brend je fokusiran na kvalitet alata iz oblasti ručnih alata opšte namene, kao i alata za električare i elektroničare. Sa odličnim iskustvom kontrole kvaliteta kao pripadnik KING TONY grupacije, UNISON brend može zadovoljiti sve zahteve tržišta.

katalog (pdf: 24,5 Mb).

 

CBS PRODUCTS Ltd.

www.cbsproducts.com

Globalni lider u dizajnu i proizvodnji opreme za instalaciju kablova i drugih infrastrukturnih elemenata u železnici, telekom i energetskim mrežama.

Pregled proizvoda

 

FIBER INSTRUMENTS SALES Inc.

 

www.fiberinstrumentsales.com

Proizvođač i distributer kompletnog asortimana proizvoda za fiber optiku: merna oprema, konektori, kablovi i kablovski sklopovi, alati i potrošni materijal za instalaciju i održavanje fiberoptičke infrastrukture.

Preuzimanje (PDF 0 KB)

    

COMTEC

 

www.comtecdirect.co.uk

Distributerska kuća koja nudi proverene proizvode vodećih proizvođača. Alati, merni instrumenti, pribor za kabliranje, pasivne optičke komponente, strukturno kabliranje i sl.

 

GM PLAST

 

www.gm-plast.dk

Vodeći danski proizvođač kablovica, mikrokablovica, mikrokablovica u snopu (inovativna konstrukcija FLATLINER) i pratećeg pribora i alata.

Pregled proizvoda

 

Vesti

Obeležena 25-godišnjica firme CRONY

21. novembar 2016.

Dana 18.11.2016, godine uz prisustvo velikog broja zvanica, ...više

UFED User Forum

03. april 2015.

Konferencija o forenzici mobilnih telefona ...

Arhiva ...