Anketni list 

 

Sertifikat ISO-9001

Sertifikat ISO-14001

Sertifikat ISO-18001

Sertifikat ISO-27001

 

 

Potpisan ugovor sa RATEL-om za projekat analize parametara kvaliteta mobilnih mreža

21. jun 2017.

Kompanija CRONY DOO BEOGRAD, u konzorcijumu sa partnerom Systemics-PAB Sp. z.o.o. iz Poljske, potpisala je vredan ugovor za realizaciju projekta uporednog merenja i analize parametara kvaliteta mobilnih mreža - benchmarking za potrebe RATEL-a. Ugovor su potpisali g-din Predrag Mandić, direktor CRONY DOO BEOGRAD i g-din dr Vladica Tintor, direktor RATEL-a.

http://ratel.rs/informacije/novosti.234.html?article_id=1948

Projekat benchmarking-a se realizuje u cilju dodatnog unapređenja kvaliteta mobilnih mreža, razvoja tehnologije, povećanja konkurentnosti i ekonomičnosti na tržištu i sastojaće se od više faza. Prema planiranoj dinamici projekta, merenja relevantnih 2G/3G/4G radio parametara za ocenjivanje performansi mobilnih mreža za usluge prenosa govora i podataka će se obaviti tokom septembra i oktobra ove godine. Rezultati merenja sa svim relevantnim parametrima i rangiranjem mobilnih operatora biće javno dostupni na posebnom portalu na sajtu RATEL-a u decembru ove godine.

Ovakav projekat predstavlja veliki izazov i ujedno je odraz politike naše kompanije za proširenjem asortimana usluga koje nudimo svojim klijentima. Projekat će biti realizovan u skladu sa najboljom praksom i bogatim iskustvom našeg partnera Systemcis kroz projekte koji su rađeni za druge regulatore (poljska regulatorna agencija za elektronske komunikacije - UKE), kao i za vodeće mobilne operatore u Evropi (Vodafone, A1, Orange, itd.).  

Vesti

Obeležena 25-godišnjica firme CRONY

21. novembar 2016.

Dana 18.11.2016, godine uz prisustvo velikog broja zvanica, ...više

UFED User Forum

03. april 2015.

Konferencija o forenzici mobilnih telefona ...

Arhiva ...