CRONY 20 godina

15. novembar 2011.

CRONY već pune dve decenije uspešno opstaje na tržištu. Ovu uspešnost opravdava poverenjem koje je kompanija stekla stvarajući oko sebe krug sve većeg broja uglednih klijenata.

 

Osnovana je sada već davnog 18. novembra 1991. godine i počela je kao zastupnik nekoliko renomiranih proizvođača opreme u oblasti telekomunikacija kao što su: Racal Instruments, Fujikura, Nettest, Hellermann i ADC kao i velike distributerske kompanije RS Components. Danas Crony ima ekskluzivne ugovore o zastupanju sa više od dvadeset vodećih svetskih proizvođača opreme za optičke telekomunikacije, mobilne telekomunikacije kao i za kablovske distributivne sisteme. Pored toga, Crony ima razvijene poslovne odnose sa velikim brojem drugih proizvođača telekomunikacione merne opreme, mernog i ostalog pribora, alata i elektronskih komponenti.

 

Za prethodnih 20 godina kompanija je rasla, razvijala se, napredovala, preležala sve ”dečje bolesti”, učila i sada spremno dočekuje nove i još veće izazove. Ostvareni rezultati nas čine ponosnim, ali istovremeno predstavljaju i veliku obavezu da nastavimo u još jačem ritmu.

Vesti

Obeležena 25-godišnjica firme CRONY

21. novembar 2016.

Dana 18.11.2016, godine uz prisustvo velikog broja zvanica, ...više

UFED User Forum

03. april 2015.

Konferencija o forenzici mobilnih telefona ...

Arhiva ...